Autoschade? Autoschadeherstel Leo Borst!

Autoschade

Een ongeluk(je) zit in een klein hoekje. Een moment even niet scherp of gewoon pech. Met als resultaat een deuk of kras op uw auto. Het overkomt bijna iedereen wel een keer.

Autoschadeherstel Leo Borst is gespecialiseerd in alle soorten en vormen van autoschadeherstel. Van heel klein tot bijna total-loss. Met zeer ervaren en opgeleide autoschadeherstellers en autospuiters zorgen wij dat uw auto er weer als nieuw uitziet.

FOCWA.

Uiteraard is Autoschadebedrijf Leo Borst aangesloten bij FOCWA. Want u dat uw auto zo snel mogelijk veilig en vakkundig wordt hersteld. Dat alles soepel geregeld wordt, ook met de verzekering. Én met 4 jaar garantie bij FOCWA Eurogarantbedrijven. Dat is precies waar FOCWA Autoschadeherstelbedrijven voor staan en jarenlange ervaring in hebben.

U bepaalt wie de auto herstelt

… en niet de verzekering. Een veel voorkomend misverstand. Maar u bepaalt waar de auto gerepareerd wordt. Heeft u schade? Bel dan 0299-674199 of, indien mogelijk, rij langs. Dan regelen wij direct de gehele afwikkeling met de verzekering. En bij Autoschadeherstel Leo Borst krijgt u altijd gratis vervangend vervoer.

De belangrijkste pluspunten van Autoschadebedrijf Leo Borst:

  • Schadeherstel vaak binnen één dag!
  • Scherpe calculatie
  • Overname fabriekgaranties
  • Gratis haal- en brengservice
  • Gratis vervangend vervoer
  • FOCWA Eurogarant bedrijf
  • 32 jaar ervaring met schadeherstel
Bezoek website Autoschadebedrijf Leo Borst
Focwa specialist Leo Borst
Schadeherstel? Naar Leo Borst!

Vraag over schadeherstel?

Bel 0299-674199

Stel vraag online

Veel gestelde vragen over schadeherstel

Ja, watergedragen lakken zijn 100% goed. De gebruikte lak is bestand tegen water, regen en alle andere weersinvloeden. De reden waarom wij watergedragen lakken gebruiken is ter bescherming van het milieu en onze medewerkers. Oude autolakken worden voor gebruik verdund met thinner (verdunner). De thinners verdampen tijdens het drogen. Maar prettig voor de omgeving zijn deze thinners niet. Met moderne technieken zijn de fabrikanten van autolakken er in geslaagd om in plaats van de chemische verdunner, water te gebruiken. De kwaliteit van de lak is er zelfs op vooruit gegaan.
Simpel, wij houden u mobiel! Wij beschikken over een aantal jonge auto´s die worden ingezet als vervangend vervoer bij schadeherstel. Bij schadeherstel krijgt u altijd een gratis vervangende auto.
Hoeveel tijd er in het herstellen van de schade gaat zitten is afhankelijk van hoeveel schade er aan de auto is. Een kras in het portier is sneller hersteld dan een auto na een fikse kop-staart botsing. Om toch even een vuistregel mee te geven: reken op +/- 5 tot 8 werkdagen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Betaalbare tarieven

Bij Autoservice Leo Borst betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud

Haal- en brengservice

Autoservice Leo Borst houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van BOVAG

Autoservice Leo Borst is aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.